Denizli Deprem Kandilli | Zzgqcps4shf6pm

Denizli depremle sallanmaya devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından son depremler hakkında bilgi vermeye devam ediyor.


Denizli Izmir Son Depremler 2019 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Afad Son Depremler Sistemi

Denizlide deprem mi oldu.

Denizli deprem kandilli. Kandilli Rasathanesine göre Denizlinin Karapınar-Çal yolunda saat 0605de en büyüğü 38 olan deprem meydana gelmiştir. AFAD ise sosyal medya hesabı twitter üzerinde depremin şiddetini 37 olarak belirledi. İşte Denizli Deprem Haritası.

Denizlide bu sabah saatlerinde Çal ve Honaz ilçelerinde ard arda 9 artçı deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesinin aktardığı bilgilere göre Denizlinin Karapınar ilçesinde 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem şehir merkezinden de hissedildi.

Akdenizde 39 büyüklüğünde deprem. Kandilli depremin büyüklüğünü 40 olarak açıkladı. 75 Zeilen Denizli - Honaz.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi 16 Eylül 2021. Kandilli depremin büyüklüğünü 40 olarak açıkladı. Depremin derinliği 697 km olarak açıklanırken saati 0245 olarak kaydedildi.

Denizlide sabah saat 0605te Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsüne göre 38 AFADa göre 39 büyüklüğünde sarsıntıyla başlayan ve sayıları 9a ulaşan depremlerin sonuncusu saat 1348de meydana geldi. Kandilli Rasathanesi Denizlinin Çal ilçesinde gece saat 0245de 40 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 0605de ve yerin 54 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem şehir merkezinden de hissedildi.

Kandilli Raathanesinin twitter hesabından yaptığı paylaşımda Denizlinin Çal ilçesinde derinliği 98 olan 37 büyüklüğünde bir deprem olduğunun bilgisi verildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi 2059da yerin 62 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssünü Çalın Karapınar Mahallesi büyüklüğünü ise 34 olduğunu açıkladı. Denizli yine depremle sarsıldı.

Sorularının yanıtları merak ediliyor. Denizlide yine depremle sallandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin merkez.

Kandilli Denizlide meydana gelen depremin 39 şiddetinde ve 19 km derinlikte gerçekleştiğini açıkladı. Kandİllİ rasathanesİ ve deprem araŞtirma enstİtÜsÜ krdae bÖlgesel deprem-tsunamİ İzleme ve deĞerlendİrme merkezİ bdtİm. Denizlinin Çal ilçesinin iki gün üst üste 39 ve 35 büyüklüğünde depremle sarsıldığı biliniyor.

Son dakika 3 Eylül deprem mi oldu. Ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından liste halinde takipçilerle. Denizli sabah saatlerinde de 39luk bir deprem meydana gelmişti.

Denizlinin Çal ilçesinde sabaha karşı 0245te deprem meydana geldi. Depreme ilişkin can ve mal kaybının olmadığı belirtildi. Depremin derinliği 697 km olarak açıklanırken saati 0245 olarak kaydedildi.

Deprem yerin 98 km derinliğinde meydana. Denizli sabah saatlerinde de 39luk bir deprem meydana gelmişti. Denizli 0605te meydana gelen depremle sarsıldı.

Peki bu depremler şiddetini arttır mı. Denizlide 38 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 39 olarak açıkladı.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi 3 Eylül Cuma günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor. Depremin merkez üssü Çalın Karapınar Mahallesi olurken büyüklüğü ise 38 olarak açıklandı. Merkez üssü Çalın Karapınar Mahallesi olan depremin büyüklüğünü Kandilli önce 34 olarak açıkladı ardından 3.

Peki Deprem mi oldu nerede ve kaç. Kandilli Rasathanesi Denizlinin Çal ilçesinde 38 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Şehir merkezinde de hissedilen deprem yerin 64 kilometre derinliğinde gerçekleştir.

1692021 0710 Son Güncelleme. Kandilli Rasathanesinin açıklamasına göre Denizli Karapınarda 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesinin açıklamasına göre Denizli Karapınarda 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son olarak Denizlide 38 büyüklüğünde deprem oldu. Bugün Yerel saatle 1510da Denizlinin Karapınar Çal mahallesinde meydana gelen deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 37 olarak açıklanırken AFAD depremin büyüklüğünü 37 ve merkez üssü Honaz olarak açıkladı. AFAD ise depremin büyüklüğünü 38 olarak duyurdu.

AFADda yer alan bilgilere göre Denizli Hozanda 38 büyüklüğünde deprem oldu. AFADda yer alan bilgilere göre Denizli Hozanda 38 büyüklüğünde deprem oldu. Denizli de sabah saatlerinde korkutan deprem.

Sizlere en doğru bilgileri. Denizlide son günlerde meydana gelen depremler vatandaşı da tedirgin ediyor.


Denizli De Deprem Mi Oldu Kac Siddetinde 19 Aralik Son Depremler Listesi Son Dakika Haberleri Milliyet


Denizli De Korkutan Deprem Kandilli Rasathanesi Son Depremler Takvim


En Hizli Denizli Deprem Kandilli


Son Dakika Haberi Denizli De 3 1 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Kandilli Son Depremler Son Dakika Haberler


Denizli De Korkutan Deprem Kac Siddetinde Oldu Afad Kandilli Rasathanesi Nden Alinan Veriler Internet Haber


Son Depremler 2019 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Afad Son Depremler


Son Deprem Kandilli


Denizli Deki Depremin Ardindan Kandilli Rasathanesi Nden Aciklama Istanbul Depremini Tetikler Mi


Denizli De Pes Pese Depremler 8 Ocak Turkiye De En Son Nerede Kac Siddetinde Deprem Oldu Son Dakika Milliyet


Son Dakika Denizli De Deprem Mi Oldu Ege De Deprem Oldu Mu Ege De Kac Buyuklugunde Deprem Oldu Nerede Deprem Oldu Kac Buyuklugunde Deprem Oldu Haberler


Zzgqcps4shf6pm


Son Dakika Denizli De Sabah Saatlerinde Korkutan Deprem Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son Depremler Listesi 16 Eylul 2021 Son Dakika Spor Haberleri


G8rdmtzdxqlbjm


Haberdenizli Com Denizli Son Dakika Haber Denizli Tavas Ta Deprem Hareketliligi


Denizli De Gece Depremle Gecti Afad Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Son Dakika Haberleri


Denizli De Korkutan Deprem Kac Siddetinde Oldu Afad Kandilli Rasathanesi Nden Alinan Veriler Internet Haber


Denizli De 4 Buyuklugunde Deprem 20 Mayis Afad Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Gundem Haberleri


Denizli De Deprem Mi Oldu 30 Haziran Afad Ve Kandilli Son Dakika Depremler Listesi Son Dakika Haberleri


G8rdmtzdxqlbjm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here